Dostava

Dostavo paketov s plačilom po povzetju v Sloveniji za nas vrši podjetje Pošta Slovenije - Hitra pošta Pošte Slovenije. Priporočeno pošiljamo preko običajne pošte - prinese vaš običajni pismonoša - pakete, ki so že bili plačani (UPN, kartica, PayPal). 

Redna poštnina znaša 3,50 € za naročila s plačilom po povzetju ter 2,50 € za plačila s kartico, po predračunu ali s PayPalom. Poštnina za nakupe nad 50 € je brezplačna.

OSEBNI PREVZEM

Osebni prevzem je možen samo po predhodnem dogovoru in sicer na naslovu Ulica Milana Majcna 35, 1000 Ljubljana načeloma ob delovnih dneh med 10h in 14h. Pred oddajo naročila z osebnim prevzemom obvezno pokličite na 064/185-969 ali pišite na info@dragocena.si, da se dogovorimo za točen termin predaje izdelkov. Gotovinske blagajne nimamo, zato je osebni prevzem možen samo s plačilom po predračunu, s PayPalom ali s kartico - z gotovino ne poslujemo in nimamo maloprodaje. Ob oddaji naročila z osebnim prevzemom v prostor za kode za popuste vpišite osebni_prevzem, da se odšteje poštnina. 

ZDRUŽEVANJE POŠILJK (www.soraya.si in www.dragocena.si)

Pri združevanju pošiljk z naših spletnih strani na spletni strani www.dragocena.si nam predhodno pišite na info@dragocena.si, da vam uredimo kodo za eno samo poštnino, mi pa bomo izdelke združili v en sam paket. 

OTHER COUNTRIES

We currently ship to:

  • Austria - 5,50 €, free with 60 € orders
  • Germany - 6 €, free with 65 € orders
  • The Netherlands - 6,50 €, free with 70 € orders
  • The Czeck Republic - 6,50 €, free with 70 € orders
  • Slovakia - 6 €, free with 65 € orders
  • Hungary - 7 €, free with 75 € orders

The delivery will be made via GLS - General Logistical Services. If your order comes through by 13h, we ship the same working day. Expected time of delivery varies from 5 to 10 working days, but your parcel should reach you faster than that. 

Payment for CRO, AT, GER, NETH, HUN, CZE, Slovakia is possible throug PayPal, with credit cards or advance payment through your bank. Payment on delivery is possible only for Slovenia.

© 2024 Skodranka.si. Vse pravice pridržane.