Zakaj curly girl metoda?

Zakaj

Nimaš čisto ravnih las? Vabljena v curly girl svet:

  • Če si želiš čudovito sijočih, zdravih las, hitro preberi najpopularnejše tehnike umivanja, vlaženja in sušenja las ter oblikovanja pričeske, da bodo tvoji lasje resnično navlaženi in v obliki, ki jim naravno najbolj pristoji.
  • Če se želiš končno prenehati boriti s svojimi lasmi, te časa v priročniku cel kup nasvetov, kako uživati v laseh, ki ti jih je namenila mati narava. Spoznaj svoje lase in se nauči zanje poskrbeti: pri Skodranki ne gre za posamezne izdelke, temveč znanje, ki ga boš vedno nosila s seboj!
  • Si sita vsakodnevnega likanja las, fenanja s krtačo in urejanja pričeske? Mislim, da je bil to eden glavnih razlogov, da sem jaz zaplavala v curly girl metodo! Stalni vroči boji proti lasem, likalniki, električne krtače in divje česanje, potem pa striženje poškodovanih konic, neskončno iskanje tiste ene maske, ki bo popravila nastalo škodo ... Enostavno sita sem bila, da sem se morala likati skoraj vsak dan, potem pa sem se bala dežja in vlažnega ozračja, ker so seveda lasje takoj poskočili.
  • Imaš dovolj obljub in oglasov za magične izdelke za lase in fotošopiranih fotografij frizersko urejenih las? Res je, na klasičnem fotografiranju za oglase, ki prodajajo izdelke za nego las, je vedno prisoten vsaj en lasni stilist. Za televizijske oglase izbirajo dekleta z noro količino noro dolgih las, ki jih nato vrhunski lasni stilisti uredijo tako, da si jih želimo prav vse – seveda tudi jaz, saj sem samo ženska z lasmi. In čeprav veva obe, da noben izdelek ne deluje tako dobro in tako hitro, bova kupili še ta izdelek, ker: kaj pa če TA res pomaga? S Skodranko se lahko naučiš prebrati sestavine, izločiti izdelke, ki niso zate, preveriti, kaj tvoji lasje potrebujejo in kje to dobiti.
  • Imaš težave z lasiščem? V Skodranki sem kar nekaj prostora namenila zdravju lasišča, saj se lepi, zdravi in močni lasje pričnejo prav tam. Jaz se sedaj, recimo, zelo uspešno spopadam z nekoč neverjetno mastnim lasiščem
  • Ne prodajam tistega enega magičnega izdelka, ki bo rešil vse lase naenkrat. Tak izdelek namreč ne obstaja. V bistvu si boš izdelke izbrala, če boš želela, čisto sama! Jaz v Skodranki poskrbim, da imaš na voljo vse informacije, ki jih potrebuješ glede sestavin izdelkov, po nakupih pa se boš (po želji) nato podala sama.
  • Veš, da so tvoji lasje valoviti ali skodrani, bi pa rada zanje bolje poskrbela? S pomočjo curly girl osnov te Skodranka nauči, kako lase navlažiti brez obteževanja, kako do vrhunsko definiranih kodrov ali čudovitih valov, ki jih ravnolaske lahko ustvarijo le z vročim likalnikom.

Curly girl odobrene izdelke, ki jih boš v svoji negi potrebovala, pa najdeš tukaj.

Delite prebrano objavo: 

Napišite svoje mnenje:

Vpišite svoje ime ali nadimek
Vpišite mnenje ali komentar
© 2023 Skodranka.si. Vse pravice pridržane.