Curly girl ali cgm odobreni izdelki

Curly

Izdelke, ki jih lahko uporabljaš, da se držiš curly girl metode, imenujemo odobreni ali approved (cgm approved) izdelki. Vsi ostali, ki vsebujejo nedovoljene sestavine, so torej neodobreni. V Skodranki te vodim po sestavinah in načinih odkrivanja, kateri izdelki so odobreni in kateri ne, ker bi rada, da je celotna metoda zate kar se da enostavna. Zase ti lahko povem, da je bil prvi mesec katastrofa – poplava informacij na spletu, nasprotujoče si informacije in čudoviti oglasi za izdelke za skodrane lase so povzročili, da me je skoraj minilo vse skupaj! Prav tega si zate ne želim – kakorkoli boš že začela, samo ne obupaj!

Tudi v Skodranki je omenjeno, da sem bila nad izbiro curly girl odobrenih izdelkov v Sloveniji zelo razočarana. Dva slovenska proizvajalca sicer imata nekaj izdelkov, ki so odobreni, vse ostalo pa sem naročala preko spleta iz tujine. Zapravila sem toliko denarja, da možu ne upam niti povedati ... Investicija, sem si rekla, to je investicija. Saj je bila na nek način, vseeno pa sem vesela, da ti lahko danes ponudim kopico odličnih curly girl odobrenih izdelkov v Sloveniji! Na spletni strani Dragocena.si namreč dobiš praktično vse, kar za svoje popotovanje po curly girl metodi potrebuješ, z nakupom Skodranke pa ti pripada tudi 5 € dobropisa za nakup teh izdelkov!

Na kratko ti lahko zaupam, da boš na začetku verjetno potrebovala šampon brez detergenta, saj se večina kar z danes na jutri težko kar poslovi od klasičnega šampona oziroma umivanja las s šamponom. Potrebovala boš dober balzam, prav ti bo prišla globinska maska, iz srca pa ti svetujem takoj na začetku tudi že vlažilno kremo za lase in gel za oblikovanje pričeske. Za začetek se boš lahko znašla tudi z nekaj stvarmi, ki jih imaš že doma, tako da obljubim, prehod na curly girl metodo finančno ne bo izredno huda reč.

Iskreno ti svetujem tudi menjavo brisače, za začetek pa ni treba kupiti nove, ampak najdi mehko in gladko bombažno majico in jo uporabi namesto brisače. V Skodranki se skriva tudi ta nasvet, le da ga obkroža še nešteto drugih odličnih trikov, s katerimi boš iz svojih las potegnila tisto najlepše in najboljše! Tako te, na primer, čakajo tako imenovani plonk listki, med katerimi je tudi podroben seznam izdelkov, ki jih boš potrebovala, seveda pa sem dodala povezave, da se boš lažje znašla.

Delite prebrano objavo: 

Napišite svoje mnenje:

Vpišite svoje ime ali nadimek
Vpišite mnenje ali komentar
© 2024 Skodranka.si. Vse pravice pridržane.